8. toukokuuta 2015

Kap Verde

Moikka!

Olin Kap Verdellä vanhempieni kanssa pari kuukautta sitten, ja ajattelin nyt vähän kertoa matkastani. Vietimme 2 viikkoa Kap Verden auringon alla :-)


Eli ensiksi niille jotka eivät tiedä, Kap Verde on Afrikan saarivaltio ja sijaitsee about 450km Länsi-Afrikan rannikolta. 
Saaria on kymmenen, ja me olimme saarella nimeltä "Sal". 


Ensin menimme lentämällä Ruotsiin ja olimme yötä Best Western lentokenttähotellissa. Aamulla aikaisin oli sitten lento Sallille. Oli todella hyvä sää ja lämmin ilma melkein koko loman ajan. Tekemistä saarella ei niinkään ollut, mutta jäipähän aikaa auringonottoon!


Saaren asukkaat elävät turismilla ja saavat siitä elantonsa. Tämän vuoksi saaren ihmiset yrittävät epätoivoisesti saada juuri sinut ostamaan heidän liikkeistään tavaroita. 

Turismi on yksi saaren suurimpia tulonlähteitä kalastuksen lisäksi, ja tämän huomasi siitä että paikalliset puhuivat jonkin verran pohjoismaisia kieliä enemmän kuin englantia.
Maasto on karua ja kuivaa, mikä rajoittaa maataloutta.

Kuten aiemmin mainittu, maasto on kuivaa ja karua eikä siellä hirveästi nähtävää ole. Autolla pääsee päivässä kiertämään saaren ympäri ja on hyvin aikaa nähdä kaikki nähtävyydet. 

Henkilökohtaisesti en tänne palaisi, nähtävyydet vähissä, mutta aurinkoa palvoville oiva lomakohde. 

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti